středa 18. července 2007

koupaliště v okolí II

Vlna veder nepolevila. A tak jsme se dle hesla "po práci legraci" vydali zchladit a vyblbnout na koupaliště Ke Stírce (viz zde). Šli jsme tam až po čtvrté hodině, kdy je vstupné levnější (50 kč), teplota stále vysoká a riziko spálení od slunce menší. Koupaliště je to čisté, s vybaveným občerstvením (pivo 26), a témeř bez stínu.
Lídí tam bylo jako smetí, po trávníku se nedalo chodit aby člověk po někom nešlapal. Tudíž tam bylo i spoustu dívek a žen nad kterými se mohl milovník antické krásy rozplývat blahem. Také tam bylo dost takových, kterým by se mělo zakázat chodit v plavkách. A byly to bohužel většinou tyto ženy a dívky, které odkládaly horní díl plavek.
Čím to, že hezká děvčata spíše zůstávají zahalena, zatímco ta (eufemisticky řečeno) méně hezká se snáze odhalí? Jsou cudnější? Vědí, že trocha oblečení je víc sexy než úplná nahota? A co opačný pohled. Možná se těm méně hezkým nevadí svléknout proto, že dobře vědí že na ně nikdo nehodí více než jeden pohled?
Kdo ví, žena je složité stvoření...

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Tak jak čtu koupaliště v okli bude asi lepši hledat u nas na moravě. TAdy jsou hezči levnějši a pokud nejsi kamarad se slunce mame zde i koupaliště s večernim koupanim. Slunce žadne, vedro žadne a je pravde, že i děvčata v "jednodilnych" plavkach žadna.